BYGG ENTREPRENAD

Om oss

Vi är ett mindre företag beläget i Stockholm, som åtar oss allt inom bygg och mark. Det vi inte kan genomföra själva, förmedlar vi till en av alla våra kompetenta samarbetspartners. Rissne Entreprenad AB är alternativet när du söker en helhetslösning. Vår affärsidé är att ta hand om kundens problem, på ett sätt som dessutom tillgodoser kundens specifika önskningar.

Fastighetsunderhåll och byggnation

Vi underhåller både bostäder och kommersiella fastigheter. Med en exceptionell uppmärksamhet för detaljer när det gäller allt från själva utförandet till budget och tidshållning, åstadkommer vi fantastiska resultat.

Markarbeten

Med åren har vi utvecklats till experter inom mark och grundarbete. Med specialiserade instrument, verktyg och välgrundad kompetens vet vi att varje arbete utförs med högsta kvalitét.

Konsultation

Våra medarbetares sammanlagda erfarenhet utgör en gemensam kunskap som är både djup och mångsidig. Vi hjälper er mer än gärna med råd och konsultation.

Rivningsarbeten

Rivningsarbeten ska vara snabba, effektiva och med minimum krångel. Sedan 2012 har vi rivningskompetens och arbetar idag med kommersiella fastighetsbolag och organisationer. Tveka dock inte att höra med oss om du önskar att utföra mindre rivningar.

Referensobjekt

Ta första steget - kontakta ett etablerad byggbolag

Urban Karlsson

Projektledare

Direkt: 070-422 65 52

Epost: urban.karlsson@rissneab.se

Dennis

Projektledare

Epost: dennis@rissneab.se

Skicka meddelande


Mer Info

Företaget är beläget i centrala delen av Sundbyberg

Adress: Sturegatan 37, 172 31 Sundbyberg

Telefon: 070-422 65 52

Öppettider: 06:30 – 16:00 Mån-Fre

Huvudkontor

© 2018 Copyright Rissne AB | Webbleverantör WHC